Најчешће постављана питања

Потребно је да се улогујете овде. уз помоћ мејл адресе и лозике које сте искористили за регистрацију на платформу.

Ако сте заборавили лозинку, можете је ресетовати овде.

Уколико нисте регистровани полазник платформе, неопходно је да се прво региструјете овде. Појавиће вам се регистрациони формулар који је неопходно да попуните ради исправне евиденције. Када приступите платформи, у одељку Обуке, можете приступити доступним обукама.

Обуку можете започети кад год желите, кликом на дугме Стартуј обуку. Једном када кликнете Стартуј обуку значи да сте започели учење и не можете га потом паузирати, одлагати и слично. Од датума када сте кликнули Стартуј обуку обрачунава се рок трајања обуке.

На страници Моје обуке можете видети све обуке на које сте уписани са роком за завршетак, а то можете проверити и на страници саме обуке.

Са платформом "Чувам те" управо смо циљали на то да онлајн учење учинимо што сличнијим оном које се одвија уживо, а да са друге стране буде приступачно што већем броју људи и да нуди флексибилност коришћења. Из тог разлога смо ставили нагласак на интеракцију. Истовремено, обука се састоји од сталних провера знања, као и задатака.

Обука почиње од дана када ви желите да почнете - значи можете започети обуку било када, независно од тога када сте се регистровали. Уколико пријавите више обука истовремено, сваку можете започети кад одлучите - можете почети прво прву, а тек по полагању прве започети другу, и тако даље. Обуке се похађају у оквиру наведеног рока трајања и за то време можете неограничено приступати обуци.

Обуке се одржавају онлајн, у нашој е-учионици, те им можете приступати из сопствене фотеље у време када вама то одговара. Обуку похађате сопственим темпом. За све време трајања обуке, на располагању вам је наша техничка подршка.

У опису сваке обуке постоји рок трајања, али имате могућност да поднесете захтев за продужетак. Наш тим ће се свакако побринути да пружи сву потребну подршку да обуку завршите у року.

У опису сваке обуке је наведен рок трајања и свакако да обуку можете завршити раније уколико вам тако одговара.

По истеку обуке биће вам на располагању сви материјали које сте до тада прешли. Дакле, ако сте прешли на пример 3 од 6 лекција биће вам доступна та три пређена нивоа. Ако сте прешли целу обуку биће вам доступан цео материјал.

Није вам потребно никакво предзнање за похађање обука. Наш тим се побринуо да теме приближи свима.

Обука се састоји од текстуалних лекција, као и квизова, задатака и тестова са најновијим информацијама, практичним примерима и саветима којима можете приступати када желите у изабраном периоду похађања обуке. Обуке такође имају и речник непознатих појмова, додатне ресурсе и белешке.

Не постоје посебни захтеви што се тиче протока интернета, стандардна интернет конекција је више него довољна. У сваком тренутку током трајања обуке се можете враћати на већ пређене лекције.

Да, по успешно завршеној обуци добијате сертификат у .пдф формату високе резолуције.

Када успешно завршите обуку на страни обуке појавиће вам се опција да преузмете сертификат.

Дневно можете да учите колико желите и колико вам одговара, 24h вам је омогућен приступ обуци.

Постоји минимално препоручено дневно време учења за сваку обуку и оно у просеку износи од 90 до 120 минута недељно јер је идеја да полазници који раде, студирају или имају друге обавезе могу да стигну да заврше обуку. Ви наравно можете учити више или мање, у складу са жељама и могућностима.

У сваком тренутку можете кориговати своје име и друге податке у Подешавањима профила. Кад се улогујете на платформу кликните на падајући мени и потом на линк Подешавања испод поднаслова Профил.

Уколико имате проблема са неком опцијом или страницом проверите најпре своје интернет конекцију и пробајате да освежите страницу. Ако то не помогне, јавите се техничкој подршци. То можете учинити у сваком тренутку кликом на дугме Потребна ми је помоћ

Имате додатних питања?
Попуните контакт форму овде