Креирајте налог

Да бисте приступили овој обуци неопходно је да сте регистровани на платформу.

Региструјте се овде

Обука за запослене - породично насиље

11 мин 7 лекција 1 провера знања

Обука за запослене - породично насиље

Зашто баш ова обука?

Драги наставници, на овој обуци стећи ћете знања и вештине које ће вам помоћи да препознате знаке породичног насиља, али и да помогнете ученику који га трпи.

Породично насиље никоме није омиљена тема, али оно је присутно. Због тога ћете осим процедура и обавеза са којима ћете се упознати, добити и савете који вам могу бити драгоцени у вашем свакодневном раду са ученицима.

Шта је потребно?

  • Воља за учењем и интернет

Која ћу знања стећи?

  • Који су могући знакови насиља у породици?
  • Препознавање и пријављивање насиља у породици
  • Како обезбедити поверљивост односа са учеником/цом?
  • Сарадња школе и других институција

Потврде и сертификати

По основу члана 23. Правилника о сталном стручном усавршавању и напредовању у звање наставника, васпитача и стручних сарадника (”Службени гласника РС” бр. 109/2021) признаје се 16 бодова за остварено стручно усавршавање које предузима установа у оквиру својих развојних активности.

Ко је аутор обуке?

Аутор обуке је Министарство просвете, науке и технолошког развоја.

Шта могу да очекујем?

По упису обуке добијате потврдни мејл од наше техничке подршке, као и упутство за употребу платформе. Обуци можете приступити у било које доба, са рачунара или мобилне платформе и пратите га темпом који вама одговара. За менторство и мониторинг вашег учења задужен је наш тим, који је ту да одговори на сва ваша техничка питања и недоумице.


Обуке из исте категорије

Logo

Ваше мишљење нам је важно!

Заједно желимо да унапредимо информативни и едукативни део Националне платформе „Чувам те“, стога Вас молимо да одвојите неколико минута и попуните наш упитник.

УПИТНИК